سه شنبه 25 مهر 1396  |   | ورود به سايت
  
گالری تصاویر اتفاقی
رستوران شبکه 2
معرفی خدمات واحد خدمات پذیرایی

 

واحد خدمات پذیرایی سازمان  با تعداد 185نفر که از این تعداد 35 نفر تحت عنوان ناظر و کارشناس مواد غذایی و مسئول امور مالی واداری بهمراه 150 نفر از همکاران پیمانکار که مستقیم با این حوزه همکاری دارند که روزانه تعداد 6000 پرس غذای مورد نیاز سازمان را برنامه ریزی و طبخ میکنند که رستورانهای تحت پوشش این امور قابلیت توزیع غذا تا 11/000  پرس در روز را نیز دارند

زیر مجموعه های امور خدمات پذیرایی

زیر مجموعه های این حوزه عبارتند از :

گروه یک  شامل: رستوران شقایق ، صدف و مجتمع اداری

گروه دو شامل : رستوران شبنم و سبز 

گروه سه شامل:  رستوران شبکه 2 و 3

گروه چهار شامل :  رستوران پخش جدید و قدیم

 گروه پنج : شامل رستوران رادیو 15 خرداد و شهرک غزالی 

 

که  تحت عنوان پیمانکار جهت طبخ و توزیع غذای روزانه سازمان همکاری دارند که روند انتخاب این پیمانکاران در پایان سال مالی از طریق برگزاری مزایده عمومی توسط اداره کل امور کالا و اداره کل امور مالی صورت می پذیرد که پس از پروسه خرید اسناد مزایده و بررسی و کارشناسی بعمل آمده مبنی بر صلاحیت و شرایط احراز در مزایده شرکت می کنند و به بالاترین پیشنهاد قیمت برنده انتخاب میشود . لازم بذکر است مبلغ اجاره بهای اماکن مورد مزایده قبلاً توسط کارشناس حقوقی قیمت گذاری میگردد .روند انتخاب پیمانکاران بوفه و نانوایی که متشکل از هفت گروه  شامل که عبارتند از :

 

گروه یک شامل: بوفه جام جم و برونمرزی ( شرکت زرین تشریفات ویرا )

گروه دو شامل : بوفه پخش قدیم و جدید ( شرکت تشریفات گستران دیبا )

گروه سه شامل: بوفه شهدای رادیو و شبکه خبر ( شرکت تأمین کالای پی جو )

گروه چهار شامل : بوفه ساختمان شیشه ای و تربیت بدنی ( شرکت پخت پارسیان سها )

گروه پنج شامل : بوفه مجتمع اداری ( شرکت بوستان کاران ما )

گروه شش شامل:  بوفه رستوران طرح و توسعه ( شرکت آریا تجارت آناهیتا )

گروه هفت شامل : نانوایی و فانتزی جام جم به پیمانکاری آقای مجید مهرانفر

 

که هر گروه می توانند دو بوفه سازمان را انتخاب و برنده شود که پروسه انتخاب این شرکت ها نیز مانند رستورانهای سازمان از طریق مزایده عمومی می باشد که در حال حاضر 10 بوفه بهمراه نانوایی و قنادی سازمان در حال ارائه سرویس به همکاران محترم سازمان می باشند

اهم وظایف واحد خدمات پذیرایی

برنامه غذایی سازمان توسط کارشناسان تغذیه و بهداشتی این واحد بصورت فصلی تهیه و تنظیم میگردد . همچنین منوی غذایی کامل نیز بصورت نیمه آزاد در تمام رستورانها سرو میگردد که این تعداد غذا در 17 رستوران فعال سازمان در سطح تهران بهمراه 11 بوفه که کار طبخ غذاهای فست فودی ، صبحانه ، میان وعده ها و فروش اقلام سوپری سازمان را تشکیل می دهند مشغول بکار می باشند و بیش از 70 نفر از اعضای شرکت های وابسته مواد غذایی به این پیمانکاران سرویس توزیع مواد اولیه غذایی ، پروتئینی و لبنی را ارائه می نمایند . 

نظارت بر رعایت اصول بهداشتی بهمراه رعایت بهداشت  مواد اولیه غذایی یکی از وظایف اصلی این واحد می باشد که همکاران این واحد با دقت نظر بر ورود و خروج مواد پروتئینی اعم از : گوشت ، مرغ ، ماهی و همچنین مواد لبنی اعم از : ماست ، دوغ ، کره و دیگر مواد اولیه مانند روغن ،انواع حبوبات و  برنج که مستقیماً با سلامت همکاران دخیل می باشد نظارت کامل دارند .

 

 

منو غذایی

 

  برنامه غذایی مصوب واحد خدمات پذیرایی قابل اجراء از تاریخ 94/04/27 (هفته اول و سوم)    (قیمت به ریال(

 

منو غذایی

ایام هفته

غذای نوع اول

غذای نوع دوم

غذای نوع سوم

غذای نوع چهارم

ساعت توزیع

12 الی 14/30 شش ماه اول 12 الی 14 شش ماه دوم

شنبه

چلو کباب بختیاری 80/000

چلو خورشت قیمه 55/000

خوراک کوفته 50/000

حلیم بادمجان 45/000

یکشنبه

باقالی پلو با گوشت 85/000

چلو خورشت کرفس 55/000

خوراک مرغ و قارچ 60/000

ته چین مرغ 60/000

دوشنبه

سبزی پلو با ماهی 80/000

چلو خورشت آلو اسفناج 55/000

خوراک ماکارونی 45/000

خوراک کباب ترکی 65/000

سه شنبه

چلو کباب کوبیده 70/000

آبگوشت 60/000

خوراک جوجه چینی 60/000

کشک بادمجان 45/000

چهارشنبه

شنسیل مرغ 60/000

چلو خورشت بامیه 55/000

خوراک دلمه 50/000

کوکو سیب زمینی 36/000

پنچشنبه

زرشک پلو با مرغ 65/000

چلو خورشت قرمه سبزی 55/000

خوراک مرغ سوخاری 60/000

لوبیا پلو با گوشت 55/000

جمعه

چلو خورشت قیمه 55/000

  

 

1-قیمت برنج سفید 25/000 ریال و سبزی پلو 27/000 ریال

2- در صورت وجود مغایرت تلفن تماس:‌22163055 واحد نظارت

3- رستوران ها می بایست حداقل سه نوع از چهار نوع غذای فوق را روزانه ارائه نمایند

 

 برنامه غذایی مصوب واحد خدمات پذیرایی قابل اجراء از تاریخ 94/04/27 (هفته دوم و چهارم)    (قیمت به ریال(

 

منو غذایی

ایام هفته

غذای نوع اول

غذای نوع دوم

غذای نوع سوم

غذای نوع چهارم

ساعت توزیع

12 الی 14/30 شش ماه اول 12 الی 14 شش ماه دوم

شنبه

چلو جوجه کباب 70/000

چلو خورشت قیمه بادمجان 55/000

خوراک کتلت 45/000

لوبیا پلو با گوشت 55/000

یکشنبه

زرشک پلو با مرغ 65/000

چلو خورشت کرفس 55/000

حلیم بادمجان 45/000

عدس پلو با گوشت 55/000

دوشنبه

چلو جوجه کباب بندری 70/000

چلو خورشت فسنجان 65/000

لوبیا پلو 55/000

خوراک سبزیجات 50/000

سه شنبه

چلو مرغ ترش 75/000

آلو مسما 55/000

خوراک کوفته 50/000

خوراک مرغ و ماکارونی 60/000

چهارشنبه

باقالی پلو با مرغ 70/000

چلو خورشت بامیه 55/000

خوراک جوجه چینی 60/000

میرزا قاسمی 38/000

پنچشنبه

زرشک پلو با مرغ 65/000

چلو خورشت فصل 55/000

ته چین مرغ 60/000

کشک بادمجان 45/000

جمعه

چلو خورشت قیمه 55/000

 

 

 

1- قیمت برنج سفید 25/000 ریال و سبزی پلو 27/000 ریال

2- در صورت وجود مغایرت تلفن تماس:‌22163055 واحد نظارت

3- رستوران ها می بایست حداقل سه نوع از چهار نوع غذای فوق را روزانه ارائه نمایند

 

اوقات شرعی